Viseče mreže: možnosti uporabe in izbira prave

394

Premišljujete, kateri kos pohištva bi si kupili za prav posebno vrsto razvajanja? Nimate prave ideje? Ste morda pomislili na visečo mrežo, v kateri bi se lahko spočili, brali in družili s svojimi najbližjimi? Postavili pa bi jo lahko doma na vrt ali celo na sredino sobe za počitek.

Viseče mreže so priljubljene že dolgo časa. Njihova uporaba je zelo vsestranska, zato je nakup mreže odlična rešitev tudi za najzahtevnejše uporabnike, ki se pri nakupovanju osredotočajo predvsem na funkcionalnost izdelka. In če so nekoč viseče mreže izgledale vse prej kot barvite, lepe in zanimive, danes lahko izbirate med privlačnimi mrežami vseh vrst.

Viseča mreža za dojenčke

Proizvajalec blagovne znamke La Siesta je na trg ponudil tudi visečo mrežo za dojenčke. Primerna je za malčke od rojstva do približno 15 mesecev starosti. Mreža otroku omogoča nežno pozibavanje, ravno tako, kot če bi se pozibaval v materinem naročju. Otroka uspava in mu ponuja kakovosten spanec.

Uporabna je za notranje in zunanje prostore. Je prijetnih barv in narejena iz organskega bombaža. Njeni močni robovi preprečujejo, da bi se strgala, njena življenjska doba je zato zelo dolga.

Enojna ali dvojna viseča mreža

Običajno pri nakupu viseče mreže niti ne pomislimo, da lahko kupimo takšno, v kateri se hkrati nahaja več ljudi. Če vemo, da nam zadostuje mreža, namenjena eni osebi, je najbolje poseči po enojni mreži. Če nas je doma veliko, pa je bolje poseči po dvojni.

Enojna viseča mreža La Siesta
Enojna viseča mreža La Siesta – model Blue Eyes iz bombaža

Poleg mrež si lahko kupite prav tako udobne in uporabne viseče stole. Ti so podobno kot mreže namenjene počitku, sproščanju, pogovoru, učenju, branju in še čemu.

Viseča mreža s stojalom

In če nakup viseče mreže za vas nikakor ne pride v poštev, ker menite, da nimate idealne opore, kamor bi jo namestili, na trgu obstajajo tudi mreže s stojalom. Pri njeni uporabi ne boste potrebovali prav nobene dodatne opore za nameščanje. Na voljo so tako lesena kot kovinska stojala.

Viseča mreža za spanje

Morda pa si boste visečo mrežo napeli v svojo spalnico ter jo tu in tam namenili tudi za spanje v nočnem času. Takšen način opremljanja spalnice je vse bolj priljubljen predvsem pri mlajši generaciji ljudi. Sodobno oblikovane mreže so narejene tako, da vam ponujajo popolno stabilnost, zato se vam ni potrebno bati, da se boste iz nje nepričakovano prevrnili.

Družinska viseča mreža La Siesta
Družinska viseča mreža La Siesta – model Alabama Arabica z robnimi palicami

Visečo mrežo ali stol lahko vedno in povsod vzamete s seboj na dopust. Z njo se boste počutili še svobodneje, sploh pa v zelo vročih poletnih nočeh, ko vam bo veter hladil telo in duha, medtem ko boste počivali v njej.

La Siesta – vrhunski proizvajalec visečih mrež

Če smo vam ponudili idejo, kaj kupiti za razvajanje v prostem času, je čas, da pobrskate po ponudbi visečih mrež. Kaj kmalu boste opazili, da na trgu ni težko najti viseče mreže. Ponudnikov je veliko, a vsi ne ponujajo enake kakovosti. Odlična izbira je viseča mreža La Siesta.

Med brskanjem po ponudbi boste slej ko prej naleteli na blagovno znamko La Siesta. Ta velja za vrhunsko izbiro, ki jo priporoča celo nemško združenje za telesno vadbo. Nekateri modeli mrež so bili razviti v sodelovanju z omenjenim združenjem.

Viseča mreža La Siesta se odlikuje po številnih značilnostih. Sestavljena je iz kakovostnih materialov, na trgu pa jo lahko najdete v številnih različicah.

Aquasana
Je nastopil čas za prenovo doma? Ne veste, kako opremiti notranjost stanovanja? Bi želeli izpopolniti svoje veščine vrtnarjenja? Na spletnem portalu Aquasana.si boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja, povezana z urejanjem doma in vrta.