Vgradna omara Akron.si

122

Ste tudi vi v stiski s prostorom? Žal živimo v časih, ko si marsikdo ne more privoščiti tako velikega stanovanja, kot bi ga želel, saj so bivalne površine precej drag luksuz. Pravzaprav smo lahko veseli, da si lahko sploh privoščimo svoj lasten dom, kaj šele, da bi postavljali pogoje glede velikosti. Seveda pa to ne pomeni, da ne obstajajo rešitve, s katerimi lahko pridobimo nekaj več prostora in tako poskrbimo, da je v stanovanju dovolj prostora za shranjevanje. Rešitev so seveda vgradne omare.

Kdaj vam pride prav vgradna omara?

Pokukali smo na spletno stran vgradna omara Akron.si, kjer smo našli nekaj odličnih rešitev in se prepričali, da lahko pridejo vgradne omare prav tako rekoč vsakomur, ki se znajde v težavah s premalo prostora. Poglejmo rešitve:

1. Če imate v stanovanju »mrtev prostor«, ki je neuporaben, ga lahko vedno zaprete z vgradno omaro, ki sega od tal do stropa. Ta je lahko videti kot stena ali je oblečena v ogledalo, torej je povsem neopazna.

Vgradna omara v spalnici
Lesena vgradna omara podjetja Akron d.o.o.

2. Če se ukvarjate z različnimi športi ali hobiji, je opreme vedno toliko, da jo je težko pospraviti. Vgradna omara Akron.si je najboljša rešitev. Še posebej zato, ker lahko v notranjosti naredite predale in police po meri, ki so izdelane prav za posamezno vrsto opreme (na primer stojalo za smuči).

3. Pogosto imamo težave tudi z garderobo in posteljnino. Vgradna omara se lahko postavi v spalnici, kjer imamo na spodnjih obešalnikih in policah oblačila, ki jih uporabljamo, višje pa tista, ki so izven sezone, ter posteljnino.

4. Vgradna omara v zelo majhnih stanovanjih, kjer so kosi pohištva precej blizu eden drugega, je še posebej praktična zato, ker nanjo namestimo drsna vrata. Tako lahko tudi manjši prostor izkoristimo za shranjevanje, kar pri krilnih vratih ne bi bilo mogoče.

Kakšna je vgradna omara Akron.si?

Vgradne omare AkronPri podjetju Akron lahko najdete omare različnih dimenzij za različne prostore. Garderobne omare so opremljene z vsemi policami, predalniki, košarami in vsem ostalim, kar si zaželite. Preprostejše vgradne omare lahko pri njih vedno kupite tudi v odličnih akcijah ali se celo odločite za licitacijo. Tako dobite odlično kakovost pohištva po najnižji možni ceni.

V Akronu so vam ob nakupu na voljo tudi njihovi prodajni svetovalci, ki vam bodo pomagali pri izbiri in vam po potrebi pripravili tudi finančni načrt odplačevanja. Vgradna omara Akron.si se lahko kupi seveda tudi s pomočjo posojila, kar pride takrat, ko opremljamo celo stanovanje, še kako prav.

Aquasana
Je nastopil čas za prenovo doma? Ne veste, kako opremiti notranjost stanovanja? Bi želeli izpopolniti svoje veščine vrtnarjenja? Na spletnem portalu Aquasana.si boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja, povezana z urejanjem doma in vrta.