Pranje hišnega tekstila

25

Če z osebnim perilom, torej z oblačili, večinoma doma opravimo brez težav, se hitro zaplete, ko je potrebno pranje hišnega tekstila. Odeje, prevleke, zavese in podobno predstavljajo velike in težke kose, ki jih težko spravimo v domači pralni in sušilni stroj. Če že, pa zaradi mase tvegamo okvaro. Kadar je potrebno pranje hišnega tekstila, je zato najboljša izbira pralnica perila.

Pralnica perila tudi na Obali

Življenje ob morju tudi pri nas prinaša nekaj prednosti, na primer nekoliko podaljšano obdobje lepega vremena za razliko od notranjosti države, vendar to pri pranju hišnega perila ni nujno prednost. Tudi na Obali ne moremo vse leto perila sušiti zunaj, in tudi tu so pozimi potrebne težke odeje, včasih polnjene s perjem.

Pralnica perila na Obali
V pralnici perila v Luciji so na voljo trije pralni in trije sušilni stroji.

Pralnica perila v Luciji, o kateri najdete več informacij na http://operi.si/, vam nudi pranje v vseh vremenskih pogojih, še posebej pa za težko perilo oziroma hišni tekstil. Pohvalijo se namreč lahko z velikimi pralnimi in sušilnimi stroji, ki perejo ter sušijo hitro in učinkovito, ves hišni tekstil pa je tako lahko svež in čist.

Hišni tekstil za domačo ali komercialno uporabo

Kadar perete zgolj zase, se včasih lahko kakšen madež tudi spregleda ali se ga lotite celo ročno, če oddajate apartmaje, pa vaši gostje gotovo pričakujejo, da bo ves tekstil čist – in ne le ob pričetku sezone. Pralnica perila vam tako lahko pomaga vzdrževati čistočo, ki jo turisti pričakujejo, in zaradi katere si boste pridobili tudi dobre reference.

Brezhibno čista posteljnina
Gosti hotelov ali apartmajev pričakujejo brezhibno čisto posteljnino.

Čistoča je eden glavnih pogojev za zadovoljstvo, in če ne želite brez potrebe zapravljati za kemično čiščenje, je pralnica perila najboljša rešitev. Odeje, pregrinjala, zavese in vse ostalo lahko operete brez težav, pranje in sušenje pa sta lahko opravljena v eni uri. In v tej uri se lahko vi mirno posvetite čemu drugemu.

Želite sveže posteljno perilo in posteljnino zase, za svojo družino in za goste? Pralnica perila vas vabi, da za nekaj evrov poskrbite za popolno svežino in čistočo.

DELI
Aquasana
Je nastopil čas za prenovo doma? Ne veste, kako opremiti notranjost stanovanja? Bi želeli izpopolniti svoje veščine vrtnarjenja? Na spletnem portalu Aquasana.si boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja, povezana z urejanjem doma in vrta.