Rešitev za ogrevanje sanitarne vode

87
Ogrevanje sanitarne vode

Morda človek niti ne pomisli, toda ogrevanje sanitarne vode pomeni kar nekaj stroška, ki ga je moč precej oklestiti. Vsak dom potrebuje toplo vodo za osebno higieno, pomivanje posode in podobno. Za vse to verjetno uporabljate bojler na elektriko ali katero drugo vrsto ogrevanja, ki močno obremeni vaš proračun.

Ali ste vedeli, da lahko stroške ogrevanje sanitarne vode močno znižate z uporabo toplotne črpalke za sanitarno vodo? Če vas zanima kako, naj vam za začetek povemo, da se pri sistemu ogrevanja sanitarne vode s toplotno črpalko Orca kot glavni vir delovanja uporablja nekaj povsem brezplačnega. Zrak!

Prihranite vse do 75 % na leto

S premišljeno uporabo toplotne črpalke, ki bo skrbela za ogrevanje vaše sanitarne vode, boste lahko letno prihranili kar 60 do 75 % stroškov. Ob takšnih številkah večina takoj zastriže z ušesi in prav je tako. Sistem delovanja toplotne črpalke Orca temelji na ogrevanju vode s pomočjo okoliškega zraka.

Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode Orca

Gre za cenovno dokazano najbolj ugodno ogrevanje sanitarne vode, ki je cenejše celo od ogrevanja na zemeljski plin ali pelete. Toplotne črpalke za sanitarno vodo so poleg samega prihranka pri ogrevanju tudi cenovno ugodne za montažo. Ta je hitra in enostavna, upravljanja z njimi pa se boste naučili v nekaj minutah.

Toplotne črpalke za sanitarno vodo Orca segrevajo sanitarno vodo vse do 60 °C in delujejo celo, ko se temperatura vstopnega zraka spusti vse do -10 °C. Omeniti velja tudi 230- ali 300-litrski zalogovnik za sanitarno vodo, kar bo verjetno več kot dovolj za vaše potrebe.

Obrnite se na Orca Energija d.o.o.

Imate že nameščen bojler za toplo vodo, kateremu bi se težko odpovedali? Ni problema, tudi za takšne primere obstaja enostavna rešitev!

V podjetju Orca Energija d.o.o. vam bodo z veseljem pomagali s svojimi strokovnimi nasveti glede rešitev pri ogrevanju sanitarne vode. Podjetje lahko obiščete na Vodovodni 30c v Mariboru ali pa jih pokličete preko telefona, in sicer na številki 02 320 71 80.

Aquasana
Je nastopil čas za prenovo doma? Ne veste, kako opremiti notranjost stanovanja? Bi želeli izpopolniti svoje veščine vrtnarjenja? Na spletnem portalu Aquasana.si boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja, povezana z urejanjem doma in vrta.