Napredni prostoprogramabilni krmilniki za avtomatizacijo zgradb

45

Tudi vi sanjate o pametni hiši oziroma avtomatizirani zgradbi, s katero ne boste imeli prav nobenih skrbi, saj bo za vse skrbel krmilnik, ki bo programiran na optimalne nastavitve, ki omogočajo popoln nadzor? Prostoprogramabilni krmilnik za avtomatizacijo zgradb vam omogoča prav to, poleg tega pa ponuja sodobne možnosti nadzora, s katerimi bo stavba delovala tako rekoč povsem avtomatično, ne da bi se vam bilo treba obremenjevati s tem, kakšna je programska oprema za nadzor stavbe. Krmilnik Andivi U-DDC ter krmilnik Andivi U-DDC KNX poskrbita za vse.

Kakšne prednosti ponuja novi krmilnik Andivi U-DDC?

Poleg tega, da krmilnik U-DDC ponuja KNX podporo, se lahko zanesete nanj tudi glede številnih funkcij, ki omogočajo najboljši pameten nadzor ter upravljanje avtomatiziranih zgradb. Z njim je mogoče daljinsko oziroma oddaljeno upravljanje prek sistema VIA, ki velja za izjemno programsko opremo za avtomatizacijo zgradb, poleg tega pa vam novi krmilnik zagotavlja natančno in preprosto upravljanje z urniki, enostavno in precizno upravljanje alarmov ter sočasno uporabo Modbus in KNX naprav na istem krmilniku.

Krmilnik Andivi U-DCC
Krmilnik Andivi U-DCC

Krmilnik odlikuje tudi možnost, da ga uporabljate povsem samostojno ali pa se odločite za njegovo povezavo v mrežo, torej v sistem, v katerega lahko povežete tudi najrazličnejše tretje naprave. Krmilnik Andivi U-DDC je torej popoln krmilnik za najzahtevnejše uporabnike, ki pri avtomatizaciji zgradb ničesar ne prepuščajo naključju in zahtevajo vrhunsko kakovost upravljanja.

Vhodno izhodna enota Andivi U-MIO

Zadnja inovacija pri avtomatizaciji zgradb iz družine Andivi je zagotovo vhodno-izhodna enota Andivi U-MIO, ki je dosegljiva v treh različicah: U-MIO 1, U-MIO 2 in U-MIO 3, te pa se med seboj malenkostno razlikujejo po specifikaciji oziroma po sami zmogljivosti.

Vhodno-izhodna enota Andivi U-MIO
Vhodno-izhodna enota Andivi U-MIO

Vhodno izhodna enota U-MIO velja za univerzalno, omogoča pa Modbus povezavo, zaradi česar jo lahko učinkovito uporabljamo za nadzor najrazličnejših sistemov pri avtomatizaciji zgradb oziroma tako imenovanih pametnih hiš. Vhodno izhodna enota U-MIO je primerna za nadzor in upravljanje črpalk ter ventilov, ventilatorjev, senčil, luči in najrazličnejših drugih senzorjev ter naprav.

Andivi poskrbi za udobje in ekonomičnost

Bi se radi podrobneje seznanili s sistemi za avtomatizacijo zgradb in ugotovili, koliko prihranka ter koliko več udobja vam lahko ti prinesejo? Podjetje Andivi, ki je specializirano za avtomatizacijo zgradb, vam bo z veseljem predstavilo najrazličnejše sisteme upravljanja tako za zasebne potrebe (pametna hiša) kot tudi profesionalne sisteme, ki so namenjeni avtomatizaciji poslovnih objektov, na primer hotelov, pisarniških zgradb in podobno. Krmilnik, ki zagotovi programiranje na optimalne nastavitve in s tem avtomatično prilagajanje zgradbe, vam lahko omogoči popolno razbremenitev oziroma prežene skrbi, hkrati pa vam tudi pomaga zmanjšati obratovalne stroške zgradbe. Poleg tega, da bo ta varčna, pa krmilnik poskrbi tudi za to, da bo bolj udobna in bo ponudila vključevanje najrazličnejših sistemov v mrežo, ki bo skrbela za najrazličnejše funkcije.

In če ste o avtomatizaciji že razmišljali, pa doslej niste našli tehnološko popolne rešitve, ki bi zadovoljila vse vaše zahteve? Pri podjetju Andivi vam bodo z veseljem predstavili novi krmilnik Andivi U-DDC, prav tako pa vam je na voljo popolna tehnična podpora in razlaga glede tega, kako deluje, čemu je namenjena in kakšne prednosti prinaša vhodno izhodna enota Andivi U-MIO, ki je novost letošnje jeseni. Imate vprašanje? Obrnite se na Andivi, z veseljem vam bodo postregli z vsemi odgovori in poskrbeli, da bo vaša zgradba tehnološko povsem dovršena.

DELI
Aquasana
Je nastopil čas za prenovo doma? Ne veste, kako opremiti notranjost stanovanja? Bi želeli izpopolniti svoje veščine vrtnarjenja? Na spletnem portalu Aquasana.si boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja, povezana z urejanjem doma in vrta.