Kateri aparat za smoothie izbrati?

104

Aparati za smoothie so v zadnjih letih povsem preplavili trg. Najbolj uporabni so zagotovo od spomladi do jeseni, vendar pa pridejo še kako prav tudi pozimi, saj je telesu potrebno zagotoviti zadosten vnos tekočine, elektrolitov in vitaminov skozi celo leto. Dandanes so nam na voljo najrazličnejši smoothie aparati – manjši, večji, močnejši ali takšni, ki jih enostavno vzamemo s seboj na pot ali v službo… Zaradi pestre izbire pa marsikdo ne ve, kaj bi sploh izbral. Zelo priljubljeni izbiri sta vsekakor aparat Shake ‘n Take ter Smoothie Maker.

Aparat za smoothie Shake ‘n Take

Smoothie aparat Shake ‘n take je majhen aparat, ki s svojo močjo enostavno zdrobi tudi ledene kocke. Njegova prednost je predvsem v tem, da ga po mešanju enostavno snamemo in vzamemo s sabo v službo, fitnes, na kolo ali kam drugam.

Shake 'n Take
Smoothie aparat Shake ‘n Take je majhen iz priročen.

Velikost 600 ml kozarca namreč ustreza standardnim držajem za steklenice v avtomobilih in na kolesih. Bolj enostavno kot tako, praktično ne gre. Omeniti je potrebno tudi pokrov z zložljivim ustnikom, ki omogoča udobno pitje brez packanja z odpiranjem pokrovčka.

Smoothie Maker

Malo večji in močnejši aparat za smoothie z imenom Smoothie Maker je na voljo v elegantni obliki in rdeči barvi. Gre za zmogljivejšo različico domačega aparata za pripravo okusnih in zdravih napitkov.

Aparat Smoothie Maker
Aparat Smoothie Maker je bolj zmogljiv in estetsko dovršen.

Uporaba je povsem enostavna, čiščenje pa možno kar v pomivalnem stroju. Goste kašice za malčke, osvežilni mlečni šejki ali hranljivi sadno zelenjavni obroki bodo s tem aparatom postali prava poslastica.

Katerega torej izbrati?

Oba aparata imata obilo pozitivnih lastnosti, katerega izbrati, pa je povsem odvisno od vaših želja in potreb. Ali želite aparat za smoothie, ki bo poleg svoje moči in večnamenske uporabnosti dodal še eleganten videz vaši kuhinji ali morda takšnega, ki ga enostavno shranite v majhni omari ali celo odnesete s seboj na pot?

Okusni obroki, polni zdravja in energije so lahko odličen začetek dneva ali prava poslastica po kosilu. Privoščite sebi in svoji družini najboljše in izberite vaš novi aparat za smoothi še danes!

DELI
Aquasana
Je nastopil čas za prenovo doma? Ne veste, kako opremiti notranjost stanovanja? Bi želeli izpopolniti svoje veščine vrtnarjenja? Na spletnem portalu Aquasana.si boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja, povezana z urejanjem doma in vrta.