Brisače za dom in šport

68

 

Promocijska in poslovna darila so lahko precej različna glede na to, na kakšen način in kdaj želimo poslovne partnerje in stranke opozoriti nase. Tako se nekatera podjetja osredotočajo na poslovna darila, ki so neposredno povezana z njihovim delom in sama po sebi pričajo o kakovosti izdelkov oziroma storitev, druga so namenjena uporabi pri delu, tretja pa imajo namen opomniti na podjetje v povsem vsakdanjih, sproščenih situacijah. In prav ta se pogosto najbolje obnesejo. Če vaš poslovni partner na vas že sicer misli med delom, zakaj ga ne bi nase še dodatno opomnili tudi med njegovim prostim časom? Če se vam zdi to dobra zamisel, potem imate na voljo kar nekaj rešitev, ena najboljših pa je promocijski tekstil oziroma, natančneje, brisače.

Potiskana brisača za dolgotrajno promocijo

Brisače so uporaben tekstil, ki je vsakdanje potreben pri nujnem vsakdanjem opravku. Da je potiskana brisača odlično promocijsko darilo, torej ni dvoma. Z brisačo z logotipom si zagotovimo, da bomo uporabnika večkrat učinkovito opomnili nase tudi takrat, kadar se ne predaja delu, temveč uživa v svojem prostem času.

Brisača z logotipom
Brisača z logotipom je lahko odlično promocijsko darilo.

Mimo našega podjetja ne bo mogel ob vsakdanji jutranji in večerni higieni, ob športnih aktivnostih, prav tako pa tudi na dopustu (če se odločite za večje brisače, namenjene kopanju in plaži). In zakaj je takšna promocija dolgotrajna? Za razliko od večine drugega tekstila imajo brisače dolgo življenjsko dobo in ljudje jih uporabljajo dolgo vrsto let!

Fitness brisača za prosti čas

Fitness brisačaOzaveščenost o zdravem načinu življenja, zdravem prehranjevanju in gibanju, je tudi pri nas vse večja. Šport tako postaja del vsakdanjika, z njim pa se vsaj občasno ljubiteljsko ukvarja dve tretjini ljudi. Če bi se odločili za promocijo in tisk svojega logotipa na posamezni športni pripomoček, pa seveda zaradi raznolikosti športov ne bi mogli osrečiti vseh svojih poslovnih partnerjev oziroma strank. Rešitev? Fitness brisača! Športne brisače z logotipom od vas ne zahtevajo odločitve za ta ali oni šport, kajti prav pridejo prav vsakomur, ki se preznoji pri tej ali oni športni dejavnosti. Potiskana brisača namenjena odpravljanju znoja in osvežitvi med in po športni aktivnosti pride prav vsakomur, vaš logotip na njej pa bo gotovo opazen. Z odločitvijo za fitness brisače z logotipom vašega podjetja torej podarite nekaj praktičnega in dolgo uporabnega, kar vam bo zagotovilo pozornost takrat, ko vaš partner ali stranka ni v službi, temveč se posveča prijetnim in zdravim aktivnostim.

Potiskana brisača ali brisača v potiskani najlon vrečki?

Brisača v najlon vrečkiMarsikdaj je manjša fitness brisača priročna tudi pri drugih aktivnostih v naravi. Takrat je pomembno zlasti to, da so brisače manjše in v primerni vrečki, da jih lahko brez težav vzamemo s seboj kamor koli – četudi gremo na vrt, v gozd po borovnice ali pa nam pride brisača prav tudi v avtomobilu. Takrat je najboljša izbira za promocijo športna brisača v najlon vrečki, ki je majhna in praktična. Če je ne uporabljamo, je spravljena v vrečko, potiskano z logotipom, v katero jo po uporabi tudi ponovno vrnemo in tako varno shranimo do naslednje uporabe. Športne brisače v najlon vrečki pa so zaradi svoje majhnosti priljubljene še zlasti pri tistih, ki so radi v naravi, a pri tem pazljivo izbirajo svojo opremo, da jim ne bi bilo potrebno nositi na hrbtu preveč, na primer pri planincih in pohodnikih.

DELI
Aquasana
Je nastopil čas za prenovo doma? Ne veste, kako opremiti notranjost stanovanja? Bi želeli izpopolniti svoje veščine vrtnarjenja? Na spletnem portalu Aquasana.si boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja, povezana z urejanjem doma in vrta.