5 korakov do nove kuhinje

73
Nova kuhinja

Kuhinji ne pravimo zaman srce vsakega doma, saj v njej poleg kuhanja veliko časa preživimo tudi ob druženju in pogovori z domačimi. Zato je izrednega pomena, da si izberete takšno kuhinjo, ki bo ustrezala vsem vašim željam in potrebam.

Če tudi vi načrtujete, da boste v svojem domu postavili novo kuhinjo, potem ne spreglejte nadaljevanja prispevka. V njem vam bomo opisali pet bistvenih korakov, ki jih morate upoštevati pri izbiri in nakupu kuhinje. In če vas zanima kuhinja po naročilu, obiščite enega izmed pohištvenih salonov Il Ambienti, kjer vam bodo pomagali še z dodatnimi nasveti.

1. Premerite prostor in narišite tloris.

Natančno premerite prostor, kjer bo kuhinja stala. Narišite tloris, potem pa na njem označite lokacije priključkov za vodo, lokacije oken, vrat, priključkov za elektriko ter ostalih elementov, ki bi lahko vplivali na postavitev kuhinje.

Zaželeno je tudi, da že sami izoblikujete določeno idejo za kuhinjo. Zato prelistajte revije in časopise ter pobrskajte po internetu. Kopirajte slike kuhinj, ki so vam všeč, in sledite stilu, ki vam ustreza. Tako boste svetovalcem za kuhinje precej olajšali delo.

2. Obiščite pohištveni salon Il Ambienti.

Z glavo, polno idej, ter z natančnimi merami obiščite pohištveni salon Il Ambienti v Murski Soboti ali Ljubljani. Še prej si rezervirajte termin, saj se vam bodo tako svetovalci lahko posvetili v popolnosti. Predstavili vam bodo možnosti pri izbiri materialov, barv in elementov vaše nove kuhinje. Opozorili vas bodo tudi na novosti in trende. Ogledali si boste številne kuhinje priznanih blagovnih znamk ter se seznanili s prednostmi in slabostmi posameznih materialov. V veliko pomoč vam bodo tudi glede postavitve kuhinje, tako da bo ta na koncu zares funkcionalna.

Na podlagi vaših mer vam bodo izrisali takšno postavitev kuhinje, ki bo kar najbolj ustrezala vašim željam. Pri tem bodo pazili na optimalni izkoristek prostora. Izvedeli boste tudi za ceno izbrane kuhinje, poudarimo pa naj še to, da bo izris povsem brezplačen in brez obveznosti.

3. Naročite kuhinjo.

V naslednjem koraku boste kuhinjo naročili. Če se boste odločili za Il Ambienti, ste lahko prepričani, da vam bodo nudili ugodne pogoje plačila. Dogovorite se lahko za plačilo na obroke.

4. Sledijo še izmere na domu.

Ob naročilu kuhinje se boste dogovorili tudi za izmero prostora. Obiskal vas bo monter in prostor še enkrat premeril. S točnimi merami bodo lahko na kuhinji izvedeni še končni detajli in morebitni popravki.

5. Dostava in montaža kuhinje.

Še zadnji korak, ki ga boste brez dvoma z veseljem pričakovali. To je dostava kuhinje in njena montaža. Obvestili vas bodo takoj, ko bo kuhinja prišla v skladišče. Dostavili vam jo bodo v najkrajšem možnem roku.

Dogovorili se boste tudi za datum montaže. Pri tem ste lahko povsem brez skrbi, saj imajo monterji dolgoletne izkušnje, zato bodo brez dvoma poskrbeli, da boste svojo kuhinjo lahko začeli takoj uporabljati.

Aquasana
Je nastopil čas za prenovo doma? Ne veste, kako opremiti notranjost stanovanja? Bi želeli izpopolniti svoje veščine vrtnarjenja? Na spletnem portalu Aquasana.si boste zagotovo našli odgovore na svoja vprašanja, povezana z urejanjem doma in vrta.